Pozdravljeni vsi skupaj. So mi dejali v klubu, da sem tokrat jaz na vrsti za bloganje. Povsem normalno je, da me še ne poznate. No, nekaj mojih lastnosti ste že videli na parketu v dresu Uniona Olimpije, bom pa vam zaupal še kakšno posebnost iz mojega privatnega življenja.

Rodil sem se v Philadelphii. Začetek je že. Ni bila le košarka prisotna v mojem otroštvu, temveč sem igral tudi bejzbol ter ameriški nogomet. Za slednjega nisem bil primeren po konstituciji, zato sem se usmeril le v košarko, ki je bila tudi moja prava in edina ljubezen. Športno pot sem začel na akademiji Germantown, nakar sem se po dveh letih prepisal na univerzo Florida in igral v študentski ligi NCAA. Uspešno sem branil barve univerze in bil tudi najkoristnejši igralec. V nadaljevanju sem se nekoliko preizkusil še v ligi NBA pri moštvih Miami Heat ter New Jersey Nets. Moja evropska zgodba pa se je začela leta 2006, ko sem zaigral za Lariso Olimpia, katere trener je bil Gergios Bartzokas, s katerim se bom nocoj pomeril, saj je prvi mož Maroussija.

No, da ne bo samo golo naštevanje, lahko kot zanimivost povem to, da sem šest let hodil s playbojevo zajčico Lauren Anderson (na sliki desno, op.p.), s katero sva se razšla prejšnje leto, oziroma takrat sem jo pustil. Sicer sva si še vedno zelo blizu. V času študija sem tako hodil na številne zabave, na katerih so bile ‘lušne’ punce, kar je za študenta sanjsko, tako da se ne morem prav nič pritoževati za tista leta. Sedaj pa potrebujem slovensko žensko (smeh, op.p.). Potrebujem namreč evropski potni list, da bi bil v Evropi kot domačin in ne tujec. Zato gledam za slovenskimi dekleti (smeh – šala, op.p.).

Sicer pa nisem sam v Sloveniji, saj je z menoj sestra in njen sin. Na obisku je bila tudi mama, pričakujem pa še prijatelje. Upam, da bom v Ljubljani košarkarsko napredoval. Trenutno sem prišel do evroligaške stopnje, iz leta v leto pa želim skočiti višje. Ni mi prioriteta liga NBA, saj se v Evropi super počutim. Je pa pri meni tako, da ne glede na to, kje igram, imam pred seboj le zmage in naslove. Nekoč si želim osvojiti tudi evroligo. Ampak lepo po vrsti. Danes je na sporedu tekma z Maroussijem, katerega moramo premagati.

Lp Matt

 • Share/Bookmark


16 odgovorov v “Po playbojevi zajčici si Walsh želi slovensko dekle”

 1.   denis pravi:

  Matt you’re the best!!!! I hope that you show what dunk more and good luck on today’s game against Maroussi.

  Lp Denis

 2.   marko pravi:

  hahaha, Matt you’r crazy :)

  Go Olimpija! :)

 3.   Tjaša pravi:

  Good Luck Today !!

 4.   damjan pravi:

  cifro mn dj od te picke:P

 5.   Ana pravi:

  good luck today Matt!

 6.   mustang pravi:

  Go, Matt, go!!! Need any girls’ ph #?

 7.   Tadej pravi:

  Matt je ubijalski strelec, svaka čast! Upam, da se tudi ekipa kmalu pobere!

 8.   Robert pravi:

  Matt you are the best!!!!
  Please stay in Olimpija for enother 5 years because you are the heroe to our fans. Dont vorry we will get you an slovenian girl!!!
  GOO-> Matt GOO-> Olimpija

 9.   Aleš a.k.a. Asko pravi:

  hoče da oženi slovenku sam do dobije slovenački pasoš

 10.   meris pravi:

  hhhhhhhhhh matt you are the best you are the first american ho is really great hhh good luck…

 11.   majda pravi:

  Your offence is good, but in diffence you still have a long way ahead. I like watching you play and shoot. I agree with Robert in sense of staying at least one or two years more in Slovenia.

 12.   Applebees Coupons pravi:

  One of my Facebook friends is always asking for information regarding this topic. I know he is going to love this page.

 13.   Laughing Cow Cheese Coupons pravi:

  I have been trying to find sources for this information for months. I am so glad I found this page.

 14.   bob evans coupons pravi:

  This information is going to make me so popular because I am going to share it with all of my colleagues.

 15.   Cascade Coupons pravi:

  The people at my work place were really looking out for this information. Please keep writing.

 16.   Roller banner stands pravi:

  i am going to share it on facebook..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !