Blog košarkarjev Uniona Olimpije

Košarkarji Uniona Olimpije v letošnji sezoni ponovno potujejo po evropskih košarkarskih mestih v okviru elitne evrolige. Njihova popotovanja igralci dodatno obogatijo s svojimi blogi, zanimivimi pripetljaji na gostovanjih, … In to za vas, drage blogerke in blogerji.

Njihove prigode in anekdote zapisuje novinar SiOL-Sportala Jaka Lopatič.

 • Share/Bookmark


22 odgovorov v “Blog košarkarjev Uniona Olimpije”

 1.   matic perger pravi:

  miislim da je olimpija naredila veliko napako za oba dva američana. ki nista sposobna igrati na takem nivojo. zato mora najti dobro okrepitev. polek klobučarja rudeža in ilievskega..
  upam da jo bo najdla. in čimbolše nadeljevanje in hitro okrevanje jasmina hukiča.

 2.   Jaka Gerčar pravi:

  Rabimo eno močno okrepitev na branilski poziciji. Nekoga, ki je sposoben dati 15-25 točk na tekmo, igrati konstantno in timsko. Kakšnega Maccabi type Američana visokega 200-205 cm. Union Olimpija usliši naše želje, in vsaj enkrat pripelji konkretno okrepitev!!!!!!!!!!

 3.   Tilen pravi:

  Proračun, fantje… Nima Olimpija 20 milijonov budžeta za zvezdnike… Tako se pač išče, kar ostane od izbire velikih klubov… Sta pa itak že dva nova na preizkušnji…

  živi bili pa… :)

  Lp

 4.   Sveps pravi:

  Ne vem zakaj ne bi raje prepuščali priložnost našim mladim igralcem, glede na to, da letos še vedno poteka saniranje dolgov in je brezveze zapravljati denar za neke Američane, ki ponavadi niso vredni svojega denarja, ter raje ta denar porabiti za dolgove ali kako drugače. Mislim, da je vsekakor boljša naložba, če bi igrali slovenski mladi igralci kakor, da bi kupili neke povprečne Američane. Za dober Američane pa mislim, da rabiš že kar nekaj denarja.

 5.   Kaja pravi:

  Ja sem upala, da bosta dva letošnja Američana dobra. Razočarala sta me, a spet verjamem da bosta ta dva dobra, prav tako upam na to, da bo Wallace začel igrati bolje. In seveda da čim prej okreva Hukić. Mislim sicer, da ima UOL letos dobro ekipo in dokler ne bo konec rednega dela Eurolige da bodo prisli v Top16….Dejmo Olimpija. Mi smo z vami:)

 6.   urban pravi:

  walace je odigral odlično proti tau in je pokazal dvig forme tako da se za njega sploh ne bojim in mislim da lahko še veliko prinese olimpiji

 7.   stane pravi:

  Olimpija je to leto spet napačno skavtirana. RAzen rudeža in goluboviča je vse drugo shit.

 8.   Jan pravi:

  Lepo vas prosim: Odstavite že enkrat tega nesposobnega Srba !!!

 9.   dani pravi:

  mislm da bi robinson moru dobit mal več priložnosti ne pa sam 10 minut

 10.   pero pravi:

  ne gre!!na kako finto še mi lahko zmagamo…američane ne znate pripelat,da bi konstantno davali 10-15 pik,en nas ni prepričal z zadnjih 3-4 leta…gnara ne date od sebe,kdo bo te igral za 3 obroke,stanovanje pa 2500€,se šalite…a on pride z famijijo sem,kak…nimate reprezentantov..ni kluba v evro ligi brez 3-4 reprezentantov..Dončiča,neke Petrove,Jurkoviča pa take vlačite na stara leta,zadnjih nekaj sezonah…od kot takšne ideje športnim direktorjem…res.Milič se nam goni na igrišču z mladci,bogi,vsa čast njemu..Begića tak ne moremo zadržat,ne vem kak bi jim to uspelo…Ožbolt bo rabil 2-3, leta da bo dal spet 15 pik,kar je fenomen glede na to vrste poškodbe…..za neuspehe spet noben ne odgovarja,noben ne odstopi sam,noben ne prizna nestrokovnost v klubu..že par let vas fopajo isto,da zmanšujejo dolgove,od prejšnjih,nimajo denarja,haha..itd..Vas lahko,sam pa sem preblizu kluba..prenos na nacionalki,doben se ne razburja..se zato pa je tak pri nas…lahko smo srečni če bomo pred ostalimi klubi iz slo v jugo ligi,v evroligi ni finte da bi kero zmagali..škoda..nadzorni odbor že ve,boste napisali,tak tudi oni ves čas zatrjujejo..zmeraj isti,isti obrazi sedijo tam….doben se ne razburi,spet ista pesem…že napisano..

 11.   tomo pravi:

  ne morm več verjet!
  ena KRKA vas premaga sredi tivolija,ki ima 10x manjši proračun in drugorazredne igralce.
  sram naj vas bo
  leta že poslušamo iste besede,iste obljube vendar se ne spremeni prav nič.
  pa dobr ,kaj za vraga je z vami.
  ČE NISTE VEČ SPOSOBNI IGRAT pošljite igralce domov in zaprite vrata za sabo ,zmente se kaj boste naprej in čez dve leti odprite vrata in pokažte kaj znate.

 12.   Grega pravi:

  Pa res ne morej verjet ka delajo, en kreten ki je en mesec tuki pa je sam za sraje, odpusti igralca, ki bi nardil vse za Olimpijo, ki se je žrtvoval za klub,legenda slovenske košarke, ekipni vodja, lani zavrnil Tau pa verjetn še mnogo druge, ki je glavni promovator in edina prava ikona kluba, .. poleg se je že trikrat sam vrnil verjetno za nižjo plačo..res ne morem verjet, Zdovca bi mogl odpustit in najet enga izkušenga trenerja iz Srbije..ta je še večji sam večji sraje nardil, nevem koga pa pol vidi v svojih vizija…Jamesa?Wade?.., če ni Milič dost dobor, ki je eden najboljših igralcev v Evroligi zadnja tri leta..ne vem ka se bo s tem dosegl..če en mesec bo tak verjetn še Hukič letel.. Najhuje pa to da bo slovenski navdušenci košarke ostali še brez edinega kolikor toli spodobnega kluba, ki je vsako toliko časa presenetil in bil trn v peti naj klubom iz evrolige.

 13.   Jernej pravi:

  Jst se čist strinjam, tega zdovca bi mogl nekam poslat.. pa kdo bo zej tekme hodu gledat, milič jevsaj za vzdušje poskrbel.. ka zej se pa naj 100km furam de bo neke rudeže pa zupane tu gledo… pa pejte vsi nekam..sramota..ne vem ka hočjo dosežit sam globji bojo še padl, bo tak krka prvak najgrejo rajš za harlem globe trotelse špilat al neki podobnga al ne vem kak se napiše.. Milič bi mogu ostat, če že ne more špilat pa naj gre za headcoacha tega zdovca pa nazaj v tisto bosno pošlte, de bo vsaj neki v živleju osvojil kot trener..
  MILIČ FOR PRESIDENT

 14.   roky pravi:

  nwm za ka se gre ampak se strinjam z gregatom in jernejem:D:D

 15.   tomo pravi:

  a zdej pa še miliča ni več.
  pa dobr a ste vsi fuknjeni al kaj?
  pa še lažete nam,sem dons zvedel.
  ilievskega ste posodil samo zaradi denarja in vaša požrešnost vas bo stala,dobre
  uvrstitve še v NLB ligi.
  naj mi nekdo razloži kakšen klub je to,da razpolaga z malo dobrimi igralci,želi se dokazovati,želi uspeti ,potem pa vidiš da odpušča dobre igralce in jih posoja drugim za dober denar.
  a je mogoče UNION OLIMPIJA kakšna posojevalnica igralcev ali kaj?
  no vaša LAŽ pa je to ,da sem danes izvedel ,da ilievskega ne bo več nazaj v union olimpijo.če je to res vam povem da se poberte banda kapitalistična!

 16.   Grega pravi:

  To je res sramota..škoda..mogu bi se cel sistem zamenjat.. pa nazaj Zmageca..
  MILIČ FOR PRESIDENT

 17.   Kaja pravi:

  Milko je car, legenda, kokr kol obrneš. Je pa res, da v zadnjem času ni kazal tako dobrih predstav, poleg tega še poškodba in…
  Drugače pa sem jaz na strani Zdovca, kajti on je prišel sredi sezone v Olimpijo in mislim da bo nekaj naredil. A le, če mu bomo dali možnost. Če ga bodo zaradi nas, vas, odstavili že prej, kaj bo potem. Ali bi raje menjali trenerje na vsake toliko časa, na pol leta, dva meseca? Mogoče vsak dan? Ne gre. Vsak trener rabi čas. Smo me izkusile na svoji koži, a Olimpija je še bolj pod drobnogledom. Koga razen naših staršev, briga, koliko zmagamo in izgubimo?
  Trener je car, bog, kukr kol se pač ne strinjaš z njem, morš to sprejt. Konc. Sprejmeš al pa greš.
  No mal sem zašla, torej. Dajmo končno enemu trenerju čas, da nekaj naredi. Drugače lahko kar odidemo stran. In bolj kot menjava trenerjev bo Olimpiji pomagala bučna vzpodbuda s tribun, tudi na NLB in v državnem prvenstvu, ne samo v Euroligi.
  Ko je tu gostovala Krka, je bil skoraj Novo mesto, nekajkrat se mi je zdelo, da smo tam, kajti Dragonsov nič, Kelti pa so nas popolnoma preglasili.
  Zdovc je pač trener, vsak hoče svoje in Zdovc dela tako kot misli, da je prav. Prosim, poizkusimo enega trenerja obdržati toliko, kolikor ima pogodbo, ali pa VSAJ več kot 1 leto, lepo prosim.
  Ne odstavljati trenerjev, tudi če se ne strinjate z njimi, pojdite na tekmo, glejte, navijajte, pomagajte jim do zmage.
  Jaz bom, pa če imajo Marka Milića ali ne.

 18.   Jure pravi:

  MILIČ FOR PRESIDENT

 19.   srakajaka pravi:

  kaja kwa je s tabo,šanso si more zdovc zaslužt in tko si jo nbo, a veste kwa je kapetan vodja ekipe na igrišču in če ni vodje na igrišču kwa ti bon vodja na klopci

 20.   x.maTjash.x pravi:

  upam da bo olimpija najdla res res pravga igravca ki je dobr v napadu kot v obrambi

 21.   aleksandra pravi:

  rabimo dobro okrepitev če ne bo z olimpijo konec

 22.   aleksandra pravi:

  zakaj je tist zmešan trener miliča vrgel iz ekipe saj je vendar najboljši med najboljšimi.UKRENTE KAJ

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !